lauantai 9. syyskuuta 2017

Art Attack! - Chef

Isaac Hayes, Black MosesOh Lord! Yksi kokoelmani päräyttävimmistä artworkeistä on, South Park piirrossarjassakin Chef-äänenä kannuksiaan kiillottanut, Isaac Hayesin  albumi. Erityisesti 70-luvun vaihteessa tuotannollisissa liekeissä ollut Hayes on yksi kutumusiikin kunkuista. Pitkistä fiilistelybiiseistä ja komeista kultakäädyistään tuttu Isaac vakuuttaa tällä Black Moses tupla-albumillaan.

Vaatimattomuudesta ei voi miekkosta syyttää, niin hulppea on tämä fold-out kansiin kääritty soul-sensaatio. Kyllä heti kannen habituksesta voi päätellä, että nyt ei leikitä, ei sitten yhtään. Kun kannen sivuja alkaa kääntelemään yksi toisensa jälkeen, koko upeus alkaa vähitellen paljastumaan. Totaalista ylivoimaa!
Black Moses julistaa ja muut vikisee! Kun helahoidon heittää vattalleen, niin koko kansitaiteen neurous täydentyy. Biisit ja muut tarvittavat faktat on hakattu vaatimattomasti lakikiviin, on tämä jotain kovinta kovuutta. Näitä levyjä kuunneltua ja kansia kieputeltua voi sanoa, että maailma ei ole entisensä. Niin on upea paketti tämä. Vahva suositus.

Isaac Hayes, Black Moses, -71 originaali Germany painos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti